Firmaprofil

Virksomheden blev stiftet i 1952 i Dronninglund af Kristian Krogh Hermansen, hvor han udførte forskellige opgaver inden for vognmandskørsel.

​Om firmaet

​Vognmandsfirmaet Kr. K. Hermansen er en lokal vognmandsforretning, der varetager en bred vifte af transportopgaver

Vores kernekompetencer er inden for transport af asfalt, sand, grus mv., kørsel med gummiged, kranopgaver og containerkørsel.

Virksomheden blev stiftet i 1952 i Dronninglund af Kristian Krogh Hermansen, hvor han udførte forskellige opgaver inden for vognmandskørsel, og vi har siden 1953 fast kørt asfalt og vinterbekæmpelse. I 1985 overtog næste generation virksomheden og drives i dag af Karl Pedersen som en moderne vognmandsforretning med i alt ni lastbiler – heraf to trækkere og syv kran/hejsbiler.

​Vi er kendt af vores kunder for at være en pålidelig og fleksibel samarbejdspartner, hvor en aftale er en aftale – både i forhold til pris og leveringstid. Kvalitet og ordentlighed er nøgleord for os, hvilket blandt andet understreges af vores erfarne og kompetente medarbejderstab.

Ring gerne til os, hvis du har behov for hjælp eller ønsker tilbud på en opgave. ​Du kan kontakte os direkte på tlf. (+45) 20 84 10 89 / (+45) 40 45 50 29.